fbpx Strak Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Bitbucket

Van a tot z zit je goed bij Brightfish

Adverteren in een bioscoopzaal in je regio is gemakkelijker dan je denkt, zeker met een partner als Brightfish. Wij weten als geen ander welke impact een boodschap op het grote scherm heeft en hebben de knowhow om die impact te genereren. Vertel ons jouw verhaal, wij zetten het om in een mediacampagne die blijft kleven.

Wat je krijgt

Een spot van 30 seconden, die gedurende één week op het grote scherm speelt in de bioscoop van jouw keuze. Je kunt die speelduur vrijblijvend verlengen. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de bioscoop. Een heel gemakkelijke, betaalbare en effectieve manier van adverteren, mét gegarandeerd lokaal bereik.

Wat het je opbrengt

Omdat de spot in optimale beeldkwaliteit én Dolby Surround wordt afgespeeld, is het effect groot. Bovendien zijn er geen afleidende omgevingsfactoren: je doelgroep is gefocust op het scherm in een verduisterde zaal. Ten slotte spreek je het beoogde (en kapitaalkrachtige) publiek rechtstreeks aan, aangezien de spot wordt afgespeeld in je lokale bioscoop. Kortom, de return on investment is aanzienlijk.

Wat je moet doen

Heb je al een spot? Perfect: neem contact met ons op, zodat wij die na omzetting in een bioscoopformaat (DCP) meteen kunnen inzetten. Nog geen (idee voor een) spot? Geen probleem, dan maken we samen werk van de productie. Laat dus zeker iets weten.

Adverteren in je regio?

Door met een advertentie specifiek op regio te werken, communiceer je gericht, efficiënt en impactvol. We zetten samen jouw zaak in de kijker.

Ja, ik wil adverteren